Presentació del llibre «Econofakes» de Juan Torres

Conferència presencial i sopar col·loqui a l’hotel GPRO Valparaiso a les 19.30 h.

Presentació del llibre “Econofakes”, escrit per Juan Torres López (catedràtic d’economia aplicada) en el marc de les conferències del Cercle d’Economia de Mallorca, en la qual hi col·laboren Economistas Frente a la Crisis i el Col·lectiu Alternatives. Tendrà lloc dia 25 de novembre a les 19:30h a l’hotel Valparaiso.

L’economia se sol presentar com un saber de caràcter tècnic i objectiu. D’aquesta manera, es pretén aconseguir que les propostes que habitualment serveixen de suport a les polítiques econòmiques no es posin en qüestió. La realitat, però, permet comprovar que el saber econòmic del nostre temps té molt més d’ideologia que no pas de ciència i està ple de falsedats amb efectes molt negatius per a la majoria de la població.

Juan Torres López (Granada, 1954) és catedràtic d’Economia Aplicada a la Universitat de Sevilla i autor de nombroses publicacions i llibres científics i de divulgació, alguns autèntics bestsellers. Doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials des de 1981, durant tota la vida acadèmica ha combinat l’activitat docent i investigadora amb la gestió d’assumptes universitaris com a director de departament, vicedegà, degà de la Facultat de Dret i vicerector d’Ordenació Acadèmica i Professorat de la Universitat de Màlaga. També va ocupar el càrrec de secretari general d’Universitats i Investigació de la Junta d’Andalusia.

Tags: No tags

Comments are closed.